Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ -DicAdo



Από σήμερα ένα νέο προϊόν προστέθηκε στην φαρέτρα της εταιρείας μας. Ένα γνήσιο Κρητικό προϊόν από αποκλειστικά βότανα της Κρήτης. Το όνομά του DicAdo ICE TEA. Είναι ένα τσάϊ που πίνεται παγωμένο και περιέχει , Αντωναϊδα (Αποκλειστικό βότανο των Λασιθιώτικων και των Λευκών Ορέων της Κρήτης), Δίκταμο (Αυτό το τόσο θεραπευτικό βότανο , που φύεται μόνο σε απόκρημνες περιοχές της Κρήτης)  και σαν γλυκαντικό την Στέβια που μόλις τον Ιούνιο ξεκινήσαμε την παραγωγή της στην Κρήτη και τον Αύγουστο με κοινοτική οδηγία απελευθερώθηκε ή καλλιέργειά της στην Ελλάδα. Είναι ένα δροσερό αλλά συνάμα ευεργετικό για την υγεία ρόφημα. Πίνεται παγωμένο. Διατηρείται σε δροσερό μέρος
Συστατικά:Αφέψημα Αντωναϊδας-Δικτάμου. Γλύκανση με φύλα στέβιας.Όλα τα βότανα είναι δικής μας παραγωγής & συλλογής, σε ιδιόκτητες εκτάσεις, στον φυσικό τους χώρο.
Συντηρητικά: Κιτρικό οξύ, Βενζοϊκό Νάτριο και Σορβικό Κάλι.
Συνίσταται: Για πονοκεφάλους, νευραλγίες, κατά της ουλίτιδας, και του πονόδοντου. Είναι καλό για στομαχικές διαταραχές και λειτουργεί χωνευτικά..Σπασμολυτικό, διουρητικό, για τα νεφρά, εμμηναγωγό ,για το ήπαρ, καθώς και για ρευματισμούς. Είναι δε θαυμάσιο αφροδισιακό ρόφημα.

Σημείωση: Τα προϊόντα που έχουμε ξεκινήσει να παράγουμε, έχουν συσκευαστεί σε κοινό μπουκάλι αλλά στην πορεία το κάθε ένα θα αποκτήσει τον χαραχτήρα του , με το δικό του χαρακτηριστικό μπουκάλι. Όμως δεν μπορούσαμε να περιμένουμε , γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και θέλουμε να είμαστε μπροστά ώστε να πάρουμε και πολλούς από εσάς μαζί μας (όσοι επιλέξουν να κάνουμε συνεργασίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου