Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

DESIGN ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

         
 

      Επειδή η φιλοσοφία μας είναι ότι : το πρώτο βήμα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι μιας απόφασης για κάτι καινούργιο , ξεκινήσαμε την παραγωγή προϊόντων που το εξωτερικό Design δεν είναι τελειοποιημένο, όμως η διάθεση έχει αρχίσει και οι συνεργάτες μας είναι ήδη, στην διαδικασία της βελτίωσης της παρουσίας του κάθε προϊόντος. 
      Θέλουμε με την ανακοίνωση αυτή να προλάβουμε,  όσους κάνουν αρνητική κριτική όσον αφορά την εξωτερική εικόνα των προϊόντων. Το μεγάλο βήμα , -που είναι και το πιο δύσκολο έγινε- η αλλαγή του σχεδίου ενός μπουκαλιού ή μιας συσκευασίας είναι ένα πολύ εύκολο κομμάτι που είναι θέμα χρόνο να γίνει. Οπότε, όσοι από εσάς που διαβάζεται τις ανακοινώσεις μας θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας,  έχουμε πρόταση στην πώληση προϊόντων ,στην δημιουργία επιχειρηματικών δικτύων , αλλά και πάνω στην παραγωγή.     
      Πάντα συμβουλεύουμε τους συνεργάτες μας να βαδίζουν επί του ασφαλούς και αφού κατοχυρώσουν την θέση τους στο σημείο που βρίσκονται , να προχωρούν στο επόμενο βήμα , με την βοήθεια της επιχειρηματικής ομάδας που έχουμε συστήσει. 
     Στόχος μας είναι,  στον δευτερογενή τομέα να διαθέσουμε προϊόντα με εγγύηση 3 μηνών επιστροφής των χρημάτων, στους καταναλωτές. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα του κάθε προϊόντος που πρόκειται να  διαθέσουμε για εγγύηση , -μόλις είμαστε βέβαιοι ότι είναι υψηλών προδιαγραφών-, το θέτουμε σε κυκλοφορία με εγγύηση πλέον. 
     Εγγύς μέλλον θα ανακοινώσουμε το business plan για τους συνεργάτες μας , που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση με τα δικά μας βιολογικά -παραδοσιακά-Κρητικά προϊόντα. Τα βιολογικά , καθώς και τα εγγυημένα προϊόντα θα έχουν ειδική σφραγίδα διάκρισης. Από όλη την συλλογή προϊόντων που έχουμε - την οποία μπορείτε να δείτε στην σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ- ξεκινούμε ένα προς ένα την ολοκλήρωση των χαρακτηριστικών που θα τους επιτρέψει να τοποθετηθούν στην κατηγορία -ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου