Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟ "ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;"


Το βιβλίο "Δέσμευση ή Παραίτηση" εκδίδεται τις επόμενες ημέρες.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

1.Το βιβλίο ΔΕΣΜΕΥΣΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Γιώργου Αλέξη, δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αρχίσει την εσωτερική αναζήτηση και διαδρομή μέσα του. Ακολουθεί ένα τρόπο , με παραδείγματα και εμπειρία άλλων συγγραφέων –ηγετών, καθώς και προσωπικές του εμπειρίες. Κάνει έτσι απλή την απόφαση για αλλαγή, δίνοντας μια δυνατή πίστη στον καθένα,  ότι μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο, αρκεί να μην παραιτηθεί από το όνειρο και τον στόχο του. ( Σάκης Κατζακόλης-Σχολικός σύμβουλος Β΄/θμιας εκπαίδευσης, συγγραφέας).
2. " Ένα βιβλίο επίκαιρο και καλά τεκμηριωμένο, ενσωματώνει τη γνώση και την προσωπική εμπειρία του συγγραφέα, παραθέτοντας παραδείγματα και άλλων, επιτυχημένων ανθρώπων. Με ευχάριστο τρόπο, μεταδίδει το μήνυμα της ανάγκης για εσωτερική αναζήτηση και καθοδηγεί τον αναγνώστη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, στο ξεπέρασμα των φόβων του και στις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να βαδίσει με πίστη στο δρόμο της πραγματοποίησης του ονείρου του". Λήδα Ζαμπετάκη, εκπαιδευτικός (Σχολικός σύμβουλος Β΄/θμιας εκπαίδευσης).
3. Αυτά που έχουμε κάνει ανήκουν στο παρελθόν (που δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε) και το μέλλον μας είναι αυτό που χτίζουμε σήμερα. Ο συγγραφέας του βιβλίου αυτού επισημαίνει ότι το σήμερα είναι στα χέρια μας και ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά και τα πράγματα ποτέ δεν έχουν πάει πολύ μακριά. Το βιβλίο αυτό θα μας βοηθήσει να σπάσουμε τα δεσμά του ίδιου του εαυτού μας, να  χαράξουμε μια καινούργια πορεία και επιτέλους να ξεφύγουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
Δημήτριος Τηλαβερίδης, εκπαιδευτικός ( Σχολικός Σύμβουλος Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου