Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

MINO TAVRO-ENERGY & HEALTH DRINK



MINO TAVRO
ENERGY & HEALTH DRINK

     Το Κρητικό ποτό για ενέργεια και υγεία έχει συστατικά που το κάθε ένα από μόνο του έχει θεραπευτικές δυνάμεις, αλλά και ενεργειακές συνάμα. Η συνταγή του MINO TAVRO  έχει μια καταπληκτική ενεργειακή δομή , που όποιος το δοκιμάζει, αμέσως καταλαβαίνει  την αλλαγή μέσα στο σώμα του. Είναι τόσα τα θρεπτικά συστατικά  που εμπεριέχονται μέσα στο Κρητικό αυτό ποτό που με 2-3 γουλιές , νοιώθει κάποιος πλήρης.            
       Οι ευεργετικές,  ενεργειακές , θεραπευτικές και αφροδισιακές  ιδιότητες των ενδημικών και αποκλειστικών Κρητικών βοτάνων, (Δικής μας παραγωγής και συλλογής) ,Δίκταμου και Καλοκοιμηθιάς (Αντωναϊδας Λασιθιώτικης), δίνουν στο ποτό μια μοναδική  παγκόσμια ιδιαιτερότητα. 
     Το βιολογικό μέλι από 8 διαφορετικά δένδρα-άνθη (Δικής μας παραγωγής) προσθέτει ένα γλυκό ενεργειακό φάσμα στην όλη σύνθεση. 
     Το Ντόπιο ενεργειακό χαρουπόμελο (Παραγωγής ντόπιου πιστοποιημένου συνεργάτου μας) με τις ανεκτίμητες ιδιότητές του πάνω στην υγεία και στην αποκατάσταση του καταπονημένου οργανισμού, δίνει στην σύνθεση μια δυναμική αναζωογόνησης του οργανισμού . 
     Τέλος τα μικρά κομάτια γέλης από την  Κρητική Αλόη Βέρα, δικής μας παραγωγής ,προσθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση υγείας και ομορφιάς , με ενυδάτωση από μέσα της  επιδερμίδας , καθώς και ένα συμπλήρωμα  διατροφής των αθλητών και των καταπονημένων οργανισμών με τα 200 και πλέων θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχει .
 Στο σύνολό του αποτελεί μια καταπληκτική Κρητική πρόταση , παίρνοντας θέση απέναντι σε άλλα ξενόφερτα ποτά , που τόσο καταστροφή κάνουν στην υγεία και ειδικά στους αθλητές και στην νεολαία μας και που η υπερβολική διαφήμισή τους, κάνει τους καταναλωτές να τα αγοράζουν από παρόρμηση, μη προσφέροντας τίποτα ουσιαστικό στον τομέα της υγείας.
            Επιλέγουμε λοιπόν να παίρνουμε ενέργεια και υγεία από δικά μας ντόπια προϊόντα που μας θυμίζουν σίγουρα την Κρητική γή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου